Besöka

 Katrinelunds trädgård
Augusti 2018

ALLA DATUM ÄR FULLBOKADE!
EXTRADATUM SÖN 2/9: FULLT
EXTRADATUM LÖR 1/9: 2 FULLT

UPPLÄGGEN PÅ DESSA EXTRADATUM BLIR LIKADANA SOM ’AUGUSTI I TRÄDGÅRDEN’ MED KOMBINERAD GUIDAD TRÄDGÅRDSVISNING OCH EN LITEN KURSDEL (SE MER INFO NEDAN!) . DESSA TVÅ TILLFÄLLEN I SEPTEMBER HAR FÅTT NAMNET ’SENSOMMAR I TRÄDGÅRDEN’.

ANMÄLAN SKER TILL: charlotte.andersson@gardenflow.se

Guidade trädgårdsturer (inkl. liten kursdel)

I sommar kommer det inte finnas några vanliga öppetdagar men flera möjligheter ändå att besöka trädgården genom att boka in sig på någon av tillfällena med kombinerad trädgårdsvandring och kurs under augusti månad. Anmälan och förköp behövs till dessa tillfällen. Se information längre ner! Varmt välkomna!

KALENDER AUGUSTI & SEPTEMBER 2018

Vecka 31
Sön 5/8  AUGUSTI I TRÄDGÅRDEN –  FULLT

Vecka 32
Tor  9/8  DAHLIA KVÄLLSMINGEL –  FULLT
Lör 11/8  
AUGUSTI I TRÄDGÅRDEN –   FULLT  
Sön 12/8  AUGUSTI I TRÄDGÅRDEN  –   FULLT 

Vecka 33
Lör 18/8   DAHLIAMINGEL –  FULLT
Sön 19/8  AUGUSTI I TRÄDGÅRDEN –   FULLT

Vecka 34
Sön 26/8  AUGUSTI I TRÄDGÅRDEN –  FULLT

Vecka 35
Lör 1/9  SENSOMMAR I TRÄDGÅRDEN – FULLT
Sön 2/9 SENSOMMAR I TRÄDGÅRDEN – FULLT


Enskilda gruppbokningar

Är ni en grupp som är intresserade av att boka ett eget tillfälle under augusti är det möjligt.
Hör av dig till: charlotte.andersson@gardenflow.se

Vårt hus fick namnet Katrinelund när det byggdes 1886 och det finns en spännande historia kring huset som också är stamfastighet till stadsdelen Haga i Sundsvall, bland annat har Katrinelundsskolan, som numera tillhör Hagaskolan, fått sitt namn härifrån. För att knyta an till det historiska tar vi upp namnet Katrinelund igen och då blir förstås trädgården – Katrinelunds trädgård.


Dahliamingel

– Guidad trädgårdsvandring med ett extra fokus på alla blommande dahlior + fördrag om dahlior inklusive välkomstdryck, mingeltallrik (vegetarisk) & ett glas rosé, kaffe o kaka –

Torsdag 9/8  kl. 18.00 – 21.00  FULLT
Lördag 18/8 kl. 13.00 – 16.00  FULLT

Välkommen till en kväll/dag med sköna dahlior i centrum! Med en välkomstdryck i handen går vi först en guidad tur i trädgården med extra fokus på alla blommande dahlior för att sen slå oss ner och en mingeltallrik (vegetarisk) tillsammans med ett glas rosé (eller alkoholfritt alternativ) serveras. Under tiden maten intas blir det ett fördrag om dahlior (sorter, plantering, skötsel, vinterförvaring, dahlior i buketter & dekorationer mm). Det kommer också finnas möjlighet att på egen hand gå runt i trädgården och att handla växter, klätterstöd och annat.  Varmt välkomna!

DATUM & TID: Se ovan!
PLATS: Malmgatan 23 Sundsvall
ANMÄLAN/FÖRKÖPAnmälan/förköp behövs via mail till charlotte.andersson@gardenflow.se Märk med namn (alla namn om det är flera i anmälan) och vilket datumet anmälan avser. Betalningsinformation fås i bekräftelsemail.
KOSTNAD: 300 kr (välkomstdryck, ett glas rosé, mingeltallrik, kaffe o kaka ingår)
Miniantal: 8 st


Augusti i trädgården

– Guidad trädgårdsvandring med fokus på sensommaren + föredrag inklusive välkomstdryck och hembakat fika –

Söndag 5/8 Kl. 13 -16  FULLT 
Lördag 11/8 Kl. 13 -16  FULLT
Söndag 12/8 Kl. 13 -16  FULLT
Söndag 19/8 kl. 13 -16  FULLT
Söndag 26/8 Kl. 13 -16  FULLT

Välkommen till trädgården när den blommar som allra mest och till en kombinerad trädgårdsvandring och kurs!  Vi börjar med att jag guidar runt och berättar om trädgården (gott om tid kommer också att finnas för att gå runt på egen hand). Hembakat fika serveras innan vi samlas till föredrag om trädgård i norr, sensommar i trädgården, skötsel & underhåll mm. Det kommer finnas möjlighet att handla växter, klätterstöd och annat.  Varmt välkomna!

DATUM & TID: Se ovan!
PLATS: Malmgatan 23 Sundsvall
ANMÄLAN/FÖRKÖP: Anmälan/förköp behövs via mail till charlotte.andersson@gardenflow.se  Märk med namn (alla namn om det är flera i anmälan) och datumet anmälan avser. Betalningsinformation fås i bekräftelsemail.
KOSTNAD: 200 kr (välkomstdryck och hembakat fika ingår)
Miniantal: 8 st

MAIL FÖR ANMÄLAN

charlotte.andersson@gardenflow.se

ADRESS

Malmgatan 23
856 44 Sundsvall

PARKERING

Då vi bor på en vanlig villagata med begränsade möjligheter till parkering rekommenderas att gå eller cykla i första hand. Parkeringsmöjligheter finns det framförallt vid Shellpunkten och på nedre delen av Malmgatan (sväng höger på gatan) som har något större utrymme för parkering än närmast vårt hus.

Hoppas vi ses!

Close