Om mig

Välkommen till Garden flow!

Jag som skriver här och står bakom Garden flow heter Charlotte Andersson.  Jag finns också på instagram: @charlottegardenflow och på Facebook (Garden flow).

Jag bor i Sundsvall sedan drygt 20 år tillbaka. Familjen består av min man och jag, våra två vuxna barn (21 och 24 år) och en katt som varje år längtar lika mycket till våren som jag gör. Vi bor i ett trähus från 1886 med vacker snickarglädje. Trädgården är ca 1800 kvm stor och ligger i zon 4. Förutom de uppvuxna träden har trädgården som den ser ut i dag tillkommit under de senaste 8-10 åren. Trädgårdens framväxt är helt och hållet luststyrd. Jag har en övergripande plan som förverkligas allt eftersom tid, möjlighet och framförallt lust finns.

Om mig

Jag älskar allt som har med trädgård och trädgårdslivet att göra. Det är mitt intresse, min passion och till viss del mitt jobb. Har haft ambitioner att bli både florist och trädgårdsdesigner. Är självlärd och en stor entusiast. Har en webbshop (just nu vilande) som säljer ett urval av trädgårdstillbehör och de senaste åren haft öppet i trädgården sommartid. Sedan jag började blogga (först under namnet ’Trädgårdsflow) har det också blivit en del skrivande och fotatande på frilans till bland annat Allt om Trädgård och jag var under en period tidningen Lantlivs trädgårdsredaktör. När jag inte ägnar mig åt det som är trädgårdsrelaterat jobbar jag med olika projekt i vårt familjeföretag, det blir även en del fotouppdrag. Är utbildad 4-9 lärare i grunden.

Om Garden flow

Målet är att Garden flow ska vara en plats för inspiration kring trädgård. Trädgård är livslust, kreativitet, energi, vila och friskvård. Det vill jag hjälpa till att få fler att upptäcka. Jag kommer bjuda på allt som har med året i trädgården att göra men även intervjuer, trädgårdsbesök, buketter, dekorationer och annat jag tycker är roligt.

Trädgård är livslust, kreativitet, energi, vila och friskvård.

Close

WordPress databasfel: [Unknown column 'request_id' in 'field list']
REPLACE INTO `PS0nh2_bv_fw_requests` (`path`, `filenames`, `host`, `time`, `ip`, `method`, `query_string`, `user_agent`, `resp_code`, `referer`, `status`, `category`, `rules_info`, `request_id`, `matched_rules`) VALUES ('/sv/about-me-and-garden-flow/', 'a:0:{}', 'www.gardenflow.se', '1713320808', '3.238.235.248', 'GET', 'a:3:{s:12:\"CONTENT_TYPE\";s:0:\"\";s:14:\"CONTENT_LENGTH\";s:1:\"0\";s:11:\"WP_USER[id]\";a:2:{s:4:\"size\";i:1;s:5:\"value\";i:0;}}', 'CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)', '200', '', '1', '10', 'a:0:{}', '236504510661f33682755b', 'a:0:{}')