Någonstans här befinner jag mig just nu. I en blomsterkarsusell, bland korgar och krukor med dahlior. Högsommaren pulserar och allt händer på en och samma gång. Det är som att det inte finns någon ände. Nytt slår ut, ersätter det överblommade och väntar gör sensommarens och höstens fina.

Det finns så otroligt många vackra dahlior i lika många vackra färger, en för varje smak. Det här min dahlibas i färger, den jag inte vill vara utan. Alla andra snyggingar är extra, grädde på moset, ja ni fattar. I korgarna är det ’Dark Spirit’, ’Natal’, ’Rockstar’, ’Dark Desire’ och ’Rocco’. Jag har minst en handfull till i samma tonskala, den som pendlar mellan mörkröd och mörk cerise.

2019 väntar runt hörnet, det blir ett spännande år med mycket på gång. Är i själva verket otroligt övervänt på att få sätta igång, men turligt nog dröjer det ännu ett tag innan det går, fysiskt vill säga. Tills dess är det tid för förberedande, och att sy ihop det som ännu inte riktigt är klart. Nu när ljuset så sakteliga är på väg tillbaka öppnar sig allt igen på nåt sätt. Jag vaknar också så sakteliga till liv igen och om tre månader gör äntligen trädgården det också. Vintern är onödigt lång, det är liksom bara så. Kommer alltid att känna det på det sättet.

Stort gilla på att ljuset är på väg tillbaka.
Säger halleluja och tar några danssteg.

/Charlotte